Søger du hvalp.....

Jeg er DKK uddannet opdrætter, med mere end 20 års erfaring som opdrætter af labrador. Jeg opdrætter labrador af jagtlinjer, primært engelske linjer. Jeg vægter sundhed og en velbygget hund højt, idet jeg mener at de to ting går hånd i hånd.
Ønsker du at vide mere om opdrættet bag kennel Brown Hunt, så læs Ideologien bag vores kennel. 
Vi forventer at vores hvalpekøbere har et mål, med anskaffelsen af en labrador. Nederst på siden kan du se, hvad du kan forvente der følger med, når du køber hund hos os. Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.
 
Parringer i 2017 og 2018.

Ketchup fødte den 5. december 2017 et fint kuld hvalpe efter INTFTCH Fendawood Drummer. Så det var en vellykket tur til Østrig for at få hende parret. Kuldet tæller 7 hvalpe og de er alle solgt. Jeg har kigget på Drummer siden jeg så en video af ham som lille. Fulgt ham og hans kuldsøskende.
Drummer er ud af et kuld på 7 hvalpe. Alle er rene i røntgen og bare 3½ år gamle var 2 af dem Internationale Fieldtrial Champions (INTFTCH). Drummers mor er FTCH Ragweeds Greedy. Der er ikke så mange tæver der er Champions, så når jeg ønsker at finde en han i udlandet til mine tæver, så går jeg bl.a. benhårdt efter en han, der har en mor der er champion. Gode tæver, parres aldrig med dårlige hanner.

Da Drummer's kuld blev til, var der også lavet en del overvejelser. Greedy blev kørt til en hanhund uden bys. Det til trods for at David og Stefanie har mange fine hanner selv. Så denne parring har været velovervejet.

Jeg glæder mig til at beholde en hvalp fra dette kuld. Kuldet er solgt, 

Du kan se en fin video af Drummer på dette link.

https://vimeo.com/163215796 

I 2018 forventer jeg at parre de to unge damer Brown Hunt's Punktum og Brown Hunt's DuDer.
Jeg forventer at Parre Punktum med Brown Hunt's Kosmo. Kosmo er bror til Ketchup og dermed linje avler jeg på Begdebrook Excalibur, i samme stil som da jeg lavede kuldet som DuDer er ud af.  
Jeg ved at kombinationen vil give stærke spor egenskaber og vildtfindene egenskaber, hunde med skønne temperamenter og et godt eksteriør.
Vil du se mere til denne kombination med Brown Hunt's Kosmo ♥ Klik HER
Dette kuld er der p.t. reserveret 6 hvalpe.
 
DuDer har jeg længe haft en hanhund i tankerne til, nemlig Suzanne Hoffmans Floyd (Batmoors Birdy Grouse) som jeg har kendt i snart 2 år og som jeg virkelig syntes er en super repræsentant for vores race. Hans eksteriør kunne være bedre, men tilgengæld har han alt det som er SÅ vigtigt, hos en labrador. Da jeg gerne selv vil beholde en tæve fra denne kombination - så er jeg i tvivl om jeg skal skyde denne parring til 2. løbetid for ikke at få en hvalp - mens jeg har en unghund fra kuldet med Ketchup/Drummer. Vi får se hvad jeg finder på, Navy er også i spil, samt en anden lækker dreng - alle sorte - så de kommende 3 kuld bliver alle med sorte og gule hvalpe.
 
Hvalpekassen fyldes i December 2017
Ketchup parres på næste løbetid (oktober 2017). Vi har valgt at parre hende med INTFTCH Fendawood Drummer.
 
Her under kan du se, hvor du kan finde hvalpe efter vores hanner.
 
Kennel Julanas-Finest
V/Aracea Mews
Femba's Dancing in the Dark - alias Mille kommer til parring i foråret med Castlemans Syrian. Ca april 2018

Kennel AnnieGetYourGun 
V/Annhilde Birkestrand
Batmoors Severn Duffy kommer til parring i den kommende uge hos Castlemans Syrian. En spændende kombination med en dansk opdrættet tæve.
 
Kennel Lineup Gundogs
V/Sofia Palmqvist
Det er Sofia's sorte tæve Roekull Mayas Svarta Stina er gået i løbetid og  kommer til parring med Castlemans Syrian. Det bliver omkring den 16. januar. En rigtig spændende kombination som jeg glæder mig til at følge.
 
Kennel Femba's labrador
v/Katja Hillebrand
Har parret med Kayteens Star at Meadowlark i oktober. Det er Katja's gule tæve Femba's Dancing in the Dark - Mayla der er parret med Paddy. Mayla har to meget kendte danske linjer i sin stamtavle - hun har nemlig Majlunds Black Bailey som farfar og Foxon Joodii som morfar :-)
Der er født 8 hvalpe, der alle er solgt.
 
Kennel Borbys Labradors
V/Christiane Braaker-Lohnert
Quickstepers Easy Joy har født 7 hvalpe den 3. januar 2018. 4 tæver og 3 hanner,  efter nogle af de bedste arbejdslinjer i Tyskland. 
 
Vores hanner parre kun tæver med racetypiske temperamenter. Vi kan varmt anbefale kuldene, der præsenteres her på siden.
 
 
 
 
 

Vi sælger fortrinsvis vores hvalpe til dig, som har et mål med anskaffelsen af en labrador. Vi ønsker at vores hvalpe skal leve i aktive hjem, hvor træning og prøver, er en del af deres liv.


En hvalp fra kennel Brown Hunt koster kr. 9000, incl. i denne pris er følgende:

DKK stambog
DKK købekontrakt
Sundhedsattest incl. 1. vaccination
Hvalpemappe, med foderplan, vejledning, og gode råd.
Hvalpepakke med fløjte, snor, dummy, rejse vandskål.
1 års medlemskab af Dansk Retriever Klub.
Foder pakke fra First Buddy
En hvalp, opdrættet med fokus på egenskaber, sundhed og stærk bygning.
Prægning og miljø træning i særklasse.
6 x hvalpetræning hos os, med mulighed for at fortsætte træningen.
Opfølgning og vejledning det første år.
Krav om HD/AD røntgenfotografering i 1 års alderen. 
 
 
 
Kennel Brown Hunt v/Pernille Lillevang & Tommy Langelund Jakobsen | Remmerslundvej 28, 8722 Hedensted  | Tlf.: +45 30288003 | pernille@brownhunt.dk