Et nyt år har taget sin begyndelse

2014-01-01 12:00
Jeg syntes godt nok at det er svært at Miko ikke er her mere. Livet går videre men der går ikke mange dage imellem at vi ikke stadig tænker på ham. Han fyldte rigtig meget i vores hverdag, uden dog fysis at fylde. En helt fantastisk hund, var han.

Men dagene går og vi går med. Vi har en skøn flok hunde som hver dag fylder os med glæde og får smilene til at brede sig langsomt men sikkert. Vi går og venter og venter på at Ketchup skal gå i løbetid. Vi har sat hende lidt op i foder for at se om vi kan "skynde" lidt på hende, meeen princesser lader sig ikke herse med :-)
 
I går trænede vi lidt hund inden jeg tog på job. Tommy havde skudt en bekassin på den seneste jagt og den prøvede vi lige de unge hunde på. De syntes godt nok at det var en sær lille sag at skulle apporterer men de gjorde det :-)

Lille Fifty er efterhånden ikke så lille mere. Jo fysisk er hun lidt lille - men hun runder snart de 8 måneder og vi træner lidt på bliv øvelsen - så vi kan komme til en brugsprøve i løbet af den kommende tid.

Hun er super let at træne og vi har godt nok meget sjov med hende i daglig dagen - hun er en lystig lille sort sag der ofte laver spas og ballade :-)

Vi har beslutte at beholde en tæve hvalp efter Pasta og Leadburn Donald. Vi vil gerne have en avls tæve mere efter Pasta og så er vi nød til at have to skud i bøssen.

Vi håber også på at finde en god hanhund til Tommy. Vi vil gerne have en hanhund udefra - som kan passe ind på vores egne tæver, så vi leder højt og lavt, og forsøger at finde den type labrador som vi bedst kan lide.
Kennel Brown Hunt v/Pernille Lillevang & Tommy Langelund Jakobsen | Remmerslundvej 28, 8722 Hedensted  | Tlf.: +45 30288003 | pernille@brownhunt.dk