Hvalpe ventes i uge 21

Ketchup er parret med Salemasky Skimmer den 30. marts 2020. Vi venter et kuld sorte hvalpe. Både Ketchup og Skimmer anvendes på praktisk jagt og er eminente vildt findere. Ketchup er mor til flere Schweisshunde i registret og hun har ligeledes flere afkom med 1.pr. på åben A. Ketchup har avlet utrolig sundt og har en fantastisk flot statistik på sunde knogler.
Det er Ketchups sidste kuld hvalpe.

 DKSCH(V) SEVCH Brown Hunt's Ketchup
(NordJCH Sejch Nojch DKJCH Bedgebrook MoonShaddow - DKSCH(V) SEVCH Brown Hunt's Pasta)
 
HD A
AD 0
Øjenlyst u.a. Nov/2016
PRA, CNM, EIC, SD2 Clear

1.pr. Åbenklasse markprøve B og A
Dansk og Svensk Vildtspor Champion
Excellent på udstilling
 
Ketchup er en velbalanceret og altid venlig hund. Hun er en virkelig god vildtfinder og hun går ikke af vejen for nogen former for terræn. Hun er en rigtig dejlig avlstæve som jeg nyder at have i min flok. Hun er dygtig til at føde, passe hvalpe og præge sine hvalpe.
 
Ketchup har p.t. 4 kuld hvalpe der er røntgen fotograferet og tæller i alt 27 hvalpe der alle er røntgen fotograferet med A hofter og 26 med 0 på albuerne en enkelt med 1. Hun avler virkelig sundt og det glæder vi os over.
 
Ketchup er endvidere en rigtig god sporhund, som hendes titler også antyder. Hun har givet disse egenskaber videre til alle sine hvalpe og hun har p.t. 3 afkom i Schweiss registeret og flere afkom og søskende der er sporchampions.
Salemasky Skimmer
(Levenghyl Sky Walker - Nevillebriar Jubilee)
 
HD A
AD 0
Øjenlyst u.a. Oktober 2019
PRA, EIC, CNM og SD2 Clear.
 
 
Resultater:
2.vinder Unghundemesterskabet Norge
1.pr. Åbenklasse markprøve A
1.pr. Åbenklasse Markprøve B
3 x 1.pr. Eliteklasse markprøve Norge
1. vinder Working Test RJK
 
Skimmer er en sød og utrolig let trænet hanhund.
 
 
 
 
 
 
 
 
Kennel Brown Hunt v/Pernille Lillevang & Tommy Langelund Jakobsen | Remmerslundvej 28, 8722 Hedensted  | Tlf.: +45 30288003 | pernille@brownhunt.dk