Søger du hvalp.....

Jeg er DKK uddannet opdrætter, med mere end 20 års erfaring som opdrætter af labrador. Jeg opdrætter labrador af jagtlinjer, primært engelske linjer. Jeg vægter sundhed og en velbygget hund højt, idet jeg mener at de to ting går hånd i hånd.
Ønsker du at vide mere om opdrættet bag kennel Brown Hunt, så læs Ideologien bag vores kennel. 
Vi forventer at vores hvalpekøbere har et mål, med anskaffelsen af en labrador. Nederst på siden kan du se, hvad du kan forvente der følger med, når du køber hund hos os. Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.
 
Parringer i 2018/2019.

I 2018 forventer jeg at parre de to unge damer Brown Hunt's Punktum og Brown Hunt's DuDer.
 
Brown Hunt's DuDer parres i august med Brown Hunt's Navy. Begge hunde kan ses her på siden. Denne kombination giver sorte og gule hvalpe og det bliver nogle arbejdsvillige labrador med super temperamenter og godt eksteriør. 
 
Jeg forventer at Parre Punktum med Castlemans Syrian i oktober 2018. Du kan se begge hunde her på siden, samt møde dem i vores kennel. 
Jeg ved at kombinationen vil give stærke spor egenskaber og vildtfindene egenskaber, hunde med skønne temperamenter og et godt eksteriør.
 
Brown Hunt's Ketchup og Brown Hunt's Mango parres i 2019.
 
Her under kan du se, hvor du kan finde hvalpe efter vores hanner.
 
Kennel Julanas-Finest
V/Aracea Mews
Femba's Dancing in the Dark - alias Mille kommer til parring i foråret med Castlemans Syrian. Hvalpene er født og er reserveret.

Kennel AnnieGetYourGun 
V/Annhilde Birkestrand
Batmoors Severn Duffy kommer til parring i den kommende uge hos Castlemans Syrian. En spændende kombination med en dansk opdrættet tæve.
 
Kennel Lineup Gundogs
V/Sofia Palmqvist
Det er Sofia's sorte tæve Roekull Mayas Svarta Stina er gået i løbetid og  kommer til parring med Castlemans Syrian. Det bliver omkring den 16. januar. En rigtig spændende kombination som jeg glæder mig til at følge.
 
Kennel Femba's labrador
v/Katja Hillebrand
Har parret med Kayteens Star at Meadowlark i oktober. Det er Katja's gule tæve Femba's Dancing in the Dark - Mayla der er parret med Paddy. Mayla har to meget kendte danske linjer i sin stamtavle - hun har nemlig Majlunds Black Bailey som farfar og Foxon Joodii som morfar :-)
Der er født 8 hvalpe, der alle er solgt.
 
Kennel Borbys Labradors
V/Christiane Braaker-Lohnert
Quickstepers Easy Joy har født 7 hvalpe den 3. januar 2018. 4 tæver og 3 hanner,  efter nogle af de bedste arbejdslinjer i Tyskland. 
 
Vores hanner parre kun tæver med racetypiske temperamenter. Vi kan varmt anbefale kuldene, der præsenteres her på siden.
 
 
 
 
 

Vi sælger fortrinsvis vores hvalpe til dig, som har et mål med anskaffelsen af en labrador. Vi ønsker at vores hvalpe skal leve i aktive hjem, hvor træning og prøver, er en del af deres liv.


En hvalp fra kennel Brown Hunt koster kr. 9000, incl. i denne pris er følgende:

DKK stambog
DKK købekontrakt
Sundhedsattest incl. 1. vaccination
Hvalpemappe, med foderplan, vejledning, og gode råd.
Hvalpepakke med fløjte, snor, dummy, rejse vandskål.
1 års medlemskab af Dansk Retriever Klub.
Foder pakke fra First Buddy
En hvalp, opdrættet med fokus på egenskaber, sundhed og stærk bygning.
Prægning og miljø træning i særklasse.
6 x hvalpetræning hos os, med mulighed for at fortsætte træningen.
Opfølgning og vejledning det første år.
Krav om HD/AD røntgenfotografering i 1 års alderen. 
 
 
 
Kennel Brown Hunt v/Pernille Lillevang & Tommy Langelund Jakobsen | Remmerslundvej 28, 8722 Hedensted  | Tlf.: +45 30288003 | pernille@brownhunt.dk