Søger du hvalp.....

Jeg er DKK uddannet opdrætter, med mere end 25 års erfaring som opdrætter af labrador. Jeg opdrætter labrador af jagtlinjer, primært engelske linjer. Jeg vægter sundhed og en velbygget hund højt, idet jeg mener at de to ting går hånd i hånd.
Ønsker du at vide mere om opdrættet bag kennel Brown Hunt, så læs Ideologien bag vores kennel. 
Vi forventer at vores hvalpekøbere har et mål, med anskaffelsen af en labrador. Nederst på siden kan du se, hvad du kan forvente der følger med, når du køber hund hos os. Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.
 
Parringer i 2020/21.

Brown Hunt's Twitter er parret i Nov/2020 - hvalpe forventes i uge 2. Twitter er parret med 2 hanhunde da vi brændende ønsker os hvalpe efter Paddy som er 11 år og derfor har vi også parret med Skimmer så vi er sikre på at få hvalpe. 
Blot for at der ingen misforståelser er i denne forbindelse så er det fuldt lovligt at parre med to forskellige hanhunde. Tilgengæld er det svært at få hvalpe fra begge - hvorfor vides ikke. Skimmer er dominant sort - så de hvalpe han er far til vil være sorte. Paddy er som bekendt gul så det er ret let for gul/gul giver kun gul. Spændende bliver det.

Begge de to hanhunde er ejet af os så de kan ses her på siden.
 
Brown Hunt's Punktum parres i foråret/2021 - med Astraglen Bailey kaldet Cracker. Cracker er en lækker gul dreng fra England som bor hos kennel Batmoor.

Brown Hunt's DuDer parres i foråret/2021. Hanhunden er endnu ikke bestemt.
 
Ønsker du hvalp efter en af vores hanhund er du velkommen til at kontakte os for henvisning til hvalpe kuld.
 
Vores hanner parre kun tæver med racetypiske temperamenter. Vi kan varmt anbefale kuldene, der præsenteres her på siden.
 
 
 
 
 

Vi sælger fortrinsvis vores hvalpe til dig, som har et mål med anskaffelsen af en labrador. Vi ønsker at vores hvalpe skal leve i aktive hjem, hvor træning og prøver, er en del af deres liv.


En hvalp fra kennel Brown Hunt koster kr. 9000, incl. i denne pris er følgende:

DKK stambog
DKK købekontrakt
Sundhedsattest incl. 1. vaccination
Hvalpemappe, med foderplan, vejledning, og gode råd.
Hvalpepakke med fløjte, snor, dummy, rejse vandskål.
1 års medlemskab af Dansk Retriever Klub.
Foder pakke fra First Buddy
En hvalp, opdrættet med fokus på egenskaber, sundhed og stærk bygning.
Prægning og miljø træning i særklasse.
6 x hvalpetræning hos os, med mulighed for at fortsætte træningen.
Opfølgning og vejledning det første år.
Krav om HD/AD røntgenfotografering i 1 års alderen. 
 
 
 
Kennel Brown Hunt v/Pernille Lillevang & Tommy Langelund Jakobsen | Floritsvej 12, 8765 Klovborg  | Tlf.: +45 30288003 | pernille@brownhunt.dk